juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Je aanhangerrijbewijs in 1 dag

Via een goede kennis kwam ik er afgelopen maand achter dat je jouw aanhangerrijbewijs in 1 dag kunt halen. Ik ben toen gaan kijken op de website. Zo stuurde die kennis mij door naar Osseforth. Hij heeft zijn eigen rijbewijs ook daar gehaald. Aangezien ik de laatste tijd erg druk ben is het voor mij van belang om er maar 1 dag voor vrij te houden. Ik heb toen contact opgenomen met het bedrijf en een afspraak gemaakt om vervolgens mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen. Aangezien het een groot bedrijf is met veel aanmeldingen kon ik na 1,5 terecht. 

Super tevreden

Tijdens het lessen verliep alles perfect. Ik kreeg een goede instructeur die duidelijk ervaring heeft met aanhangwagens. Zo werden mijn zwakke punten direct aangepakt, zodat ik dat niet fout zou doen met het examen.

Het examen

Het examen verliep uitstekend. Ik ben ook direct geslaagd. De examinator gaf zelfs aan dat hij het gevoel had, dat ik al meerdere jaren mijn rijbewijs had. Persoonlijk vind ik dat een groot compliment. Uiteraard is dat te danken aan de verdiensten van Osseforth. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen!