juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Fabius Opleidingen: kies voor een bedrijfsopleiding

Ben je werkzaam binnen een bedrijf maar wil je je vaardigheden verbeteren of ben je namens je bedrijf op zoek naar een opleider voor binnen het bedrijf? Fabius Opleidingen verzorgt niet alleen individuele opleidingstrajecten maar ook opleidingen voor bedrijven en instellingen. Je kunt hierbij kiezen uit standaardopleidingen maar ook speciale trajecten die aansluiten bij een specifieke situatie in het bedrijf. Fabius Opleidingen past de opleiding indien mogelijk aan naar de structuur van het bedrijf.

Opleidingen en trainingen

Welke opleidingen kun je binnen een bedrijf volgen? Bij Fabius Opleidingen gaat het vooral om opleidingen en trainingen die betrekking hebben op werkzaamheden op kantoor, zoals de receptie, administratief, financieel, commercieel en secretarieel. Deze opleidingstrajecten kunnen worden ingezet om werknemers nieuwe kennis en vaardigheden aan te leren of om alles weer op te frissen. Op deze manier blijft alles en iedereen in het bedrijf up-to-date.

In-company bij Fabius Opleidingen

Je hebt de keuze uit verschillende leslocaties in heel Nederland, maar je hebt ook de keuze om voor in-company trainingen te kiezen. In dit geval komt Fabius Opleidingen langs op kantoor om hier de training of cursus aan te bieden. Wanneer je interesse hebt in een bedrijfsopleiding van Fabius Opleidingen kun je de brochure online downloaden maar ook contact opnemen via mail of telefoon. Op deze manier ontvang je alle informatie die je nodig hebt.