juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

De leukste activiteiten om uit te voeren met kinderen

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten om te doen samen met je kinderen? Of wil je ze in de zomer naar een kamp sturen? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres! Hier kan je namelijk leren wat voor kampen er zijn voor kinderen en welke dingen ze daar allemaal kunnen doen. Elk kind is natuurlijk anders en zo heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. Wanneer een kind een voorkeur heeft voor sport, dan is het aan te raden om het kind naar een hockey kamp te sturen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Wat is er te doen op een hockeykamp
De hockeykampen zijn voor kinderen met een leeftijd van 8 tot en met 17 jaar. Deze groepen worden opgesplitst in groepen van 8 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 17 jaar. Door deze aanpak te hanteren worden er groepen gecreëerd waarin het niveau ongeveer hetzelfde is en het leeftijdsverschil minimaal is. Zo zijn de trainingen en de verschillende niveaus op maat en blijft het leuk voor iedereen die deelneemt aan het programma. De leiding is speciaal gericht op de leeftijdsgroepen, zodat dit deskundig en professioneel overkomt. Kortom, dit evenement duurt een week is geweldig voor kinderen die de ambitie hebben om te groeien op het gebied van hockey op de hockeykamp.

Wat gebeurt er op het hockeykamp?
Elke dag worden er trainingen gegeven met een tijdsduur van 2 uur. Deze trainingen worden tevens gegeven door specialisten en de beste professionals op het gebied van hockeytraining geven. De reden dat een hockeytraining op de hockeykamp twee uur duurt is omdat dit de beste manier is om de kinderen effectief de technische vaardigheden te leren. In Rotterdam wordt er naast hockey ook vaak gevaren op het water met boten van sloep verhuur Rotterdam.