juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Elektrische vouwfietsen zijn super handig

Electrische vouwfietsen

Als je van fietsen houd op de camping, of ergens anders waar je de fiets goed op moet kunnen bergen, zijn elektrische vouwfietsen misschien wat voor jou. Een vouwfiets is heel handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat kamperen of misschien heb je wel een boot en wil je een fiets meenemen. Een elektrische vouwfiets maakt dit alleen nog maar beter. Je hebt het gemak van een vouwfiets en dan is hij ook nog eens elektrisch. Ideaal voor als je van fietsen houd. 

Op leeftijd

Ook voor mensen die wat meer op leeftijd zijn, zijn elektrische vouwfietsen een goed idee. Tegenwoordig zie je veel mensen met elektrische fietsen rijden en zeker ook oudere mensen. Dus ook voor je opa en oma is het misschien wel heel erg handig om deze fietsen te kopen. Mijn opa en oma hadden zelf een boot waar ze de hele zomer mee gingen varen en dan namen ze de elektrische vouwfietsen mee om aan wal ergens heen te kunnen gaan op de fiets. 

Electrische vouwfietsen

Duur van de batterij

Als je een elektrische vouwfiets koopt wil je natuurlijk wel weten hoe lang je er mee kunt fietsen. Er zijn verschillende soorten accu’s. Meestal kan je aardig wat kilometers maken, denk aan 50 tot 70 km. Dit ligt ook aan hoeveel ondersteuning je aan hebt staan. Als je de ondersteuning laag hebt, dus weinig gebruik van de accu, kan je er misschien wel 150 km mee fietsen. Het is dus zeker een goed idee om er een aan te schaffen!