juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

PC2 Tandartsen in Eindhoven

Bij PC2 Tandartsen in Eindhoven werkt een team van tandartsen, mondhygiënisten en andere specialisten elke dag om voor de beste mondzorg te zorgen. Het team heeft als missie om voor hun patiënten klaar te staan en een prettige band met hen op te bouwen. Daardoor weet je zeker dat je in goede handen bent als je de zorg voor je tanden aan hen overlaat. Je zal als patiënt in deze praktijk je niet als nummertje behandeld voelen.

De unieke inrichting van PC2 Tandartsen in Eindhoven

Om trouw te blijven aan hun missie, heeft de praktijk van PC2 Tandartsen in Eindhoven een unieke inrichting. In plaats van te behandelen in een afgesloten kamer, behandelt men hier in open kamers. Dat zorgt voor een meer ontspannen en informele sfeer. Het team kan zo makkelijker met elkaar communiceren en vindt hun werkplek daardoor erg prettig. En als de tandarts vrolijk is, straalt die goed verzorgde glimlach als vanzelf over op de patiënten. Daardoor liggen de patiënten ook heerlijk ontspannen in de behandelstoel.  

De specialisaties van PC2 Tandartsen in Eindhoven

Omdat het team van PC2 Tandartsen in Eindhoven groot is, kun je erop rekenen dat je met vrijwel elke zorg en elk probleem voor je mond en gebit bij de praktijk terecht kan. Naast de reguliere gebitscontrole en de simpele handelingen zoals gaatjes vullen, kun je ook terecht voor slaapapneu. Ook kinderen – en ook volwassenen- die bang zijn voor de tandarts kunnen hier met een gerust hart naartoe. De artsen weten ook hoe ze met de angst voor de tandarts om moeten gaan.