juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Emmer 20 liter bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst

Bent u op zoek naar een originele, maar tevens handig gadget voor nieuwe klanten? Wilt u uw werknemers verrassen met een origineel cadeau? Een uniek en praktisch geschenk is dan een emmer. U kunt deze bijvoorbeeld ook vullen met een fles wijn en wat lekkers. Een emmer is veelzijdig in gebruik, zowel binnen- als buitenshuis, en kan ook overal mee naartoe worden genomen. Hij zal dan ook zeker in het oog springen. Een bedrukte emmer van 20 liter is ruim en biedt dan ook voldoende ruimte om deze te personaliseren met bijvoorbeeld het logo en/of tekst van uw bedrijf of organisatie.

Emmers van 20 liter in verschillende kleuren en uitvoeringen

Wilt u uw organisatie meer laten opvallen en in de kijker zetten? Maar wilt u dit subtiel aanpakken zonder dure, drukke en vaak niet-effectieve reclamecampagnes? Een origineel gadget laat toe uw bedrijf of organisatie subtiel in het oog te laten springen. Zoals bijvoorbeeld een emmer gepersonaliseerd volgens uw wensen en voorkeur. U heeft een uitgebreide keuze aan kleuren zodat uw emmer alvast kan opvallen. Wilt u graag een felle kleur of liever wat neutraler? Hetzelfde geldt ook voor de opdruk, in full colour of met 1 tot 4 kleuren in zeefdruk. Ontwerp zelf uw eigen emmer in overeenstemming met uw wensen en persoonlijke stijl.

Emmer 20 liter bedrukken

Op zoek naar een praktisch gadget als bedanking of cadeau? Wilt u graag een grote bedrukte emmer als relatiegeschenk cadeau doen aan uw klanten en/of werknemers? Personaliseer deze dan met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. Met een unieke toets zal uw bedrijf of organisatie zeker in de kijker lopen. Laat uw creativiteit de vrije loop, de mogelijkheden zijn echt eindeloos! Ook wat betreft materialen kunt u vrij kiezen. Wilt u graag uw ontwerp eens bewonderen alvorens uw bestelling te plaatsen? Vraag dan gerust eerst een gratis proefdruk aan. Betaling en verzending verlopen steeds veilig en snel.