juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

De populairste koffie op de werkvloer

Een goede koffiemachine voor kantoor staat hoog op het wensenlijstje van veel werknemers. Met een goede machine is men in staat verschillende varianten van koffie te te maken. Behalve dat men koffie lekker vind helpt het ook bij de concentratie en goede sfeer op de werkvloer. Een goede bak koffie helpt enorm bij het behouden van de concentratie tijdens een saaie meeting en een goed gesprek met collega’s bij de koffiemachine draagt positief bij aan de binding tussen collega’s. 

Behalve dat de bonen van belang zijn voor de smaak kan je ook de koffie zelf op verschillende manieren serveren. Meer of minder melk, heet water of suiker kunnen de smaakervaring aanzienlijk veranderen In dit artikel bespreken de populairste koffie varianten voor op de werkvloer.

Cappuccino

Deze vorm van koffie met melk is al jaren een favoriet onder werknemers. Je maakt hem door opgeklopte melk toe te voegen aan een dubbele espresso toe te voegen. Eventueel kan er suiker aan worden toegevoegd en kunnen de creatievelingen hun creativiteit door ware kunstwerken in het schuim te maken.

Espresso

Koffie in de meest pure vorm. Erg sterk van smaak en klein in hoeveelheid. Doet het voornamelijk goed bij mensen die lastig wakker worden in de ochtend of een boost kunnen gebruiken aan het einde van een lange dag.

Latte

Koffie met melk doet het voornamelijk goed onder de vrouwen. Een latte wordt door de toegevoegde melk minder sterk van smaak. Deze koffie doet het vooral goed wanneer men de smaakbeleving belangrijk vind.

Bron: https://www.giocoffee.nl/