juni 16, 2024

DC Event

dcevent.nl

Zo schoon was de auto nog nooit!

car cleaning

Car cleaning? Kies voor een uitmuntende carwash op maat tegen een aantrekkelijke prijs! Bij Winston’s kan er worden gekozen uit vele verschillende programma’s. De gewenste schoonmaak van de auto is er bij voor ieders budget. Kies voor een voordelige basis carwash, handmatig of ga voor extra schoon. De buitenkant van de auto kan bijvoorbeeld extra glanzend worden gemaakt met alkalische zeep. De auto zandvrij afspuiten, borstelen, afspuiten, schuimen, wassen met de hand, waxen, drogen, behoort tot de vele mogelijkheden. Zelfs met een bus, aanhangwagen, caravan of camper kan men terecht.

car cleaning

Voordelige mogelijkheden voor iedereen

Car cleaning bij Winston’s, dit is zeker een ongekende aanrader! Zowel het reinigen van de binnen als buitenkant is mogelijk bij Winston’s. Dit gebeurt volledig handmatig, dit zodat het extra nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het grondig laten reinigen van de auto is standaard mogelijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Hierbij wordt de binnenkant van de auto extra grondig gereinigd. Denk hierbij aan stofzuigen, matjes, ramen, hemel, kofferbak, stoel en dashboard. Het is natuurlijk ook mogelijk om zowel het interieur als exterieur grondig te laten reinigen. De uitgebreide mogelijkheden van Winston’s zijn interessant voor iedereen uit de omgeving van Apeldoorn!

car cleaning

Topklasse

Winston’s is een alles-in-één aanbieder die nog aantrekkelijke prijzen vraagt! Zowel voor de (bedrijf)auto, caravan, camper of bus kan men terecht. De auto schoonmaak ziet er hier precies zo uit als wordt verwacht. Hoge eisen stellen aan deze dienstverlening mag gerust bij Winston’s. Het polijsten van de auto, onderhoud aan interieur of exterieur en vele andere diensten behoren tot de mogelijkheden. Kortom, Winston’s is veel meer dan een carwash! Kijk op de website, maak een afspraak of kom langs om te kijken hoe dit in zijn werking gaat. Let er wel op dat voor sommige behandelingen het maken van een afspraak noodzakelijk is.