juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Schilder regio Waalre

schilder regio Waalre

Waalre is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente ligt pal ten zuiden van Eindhoven. De gemeente heeft meer dan 17.500 inwoners en heeft een oppervlakte van circa 22 vierkante kilometer. De gemeente Waalre maakt ook deel uit van de Metropoolregio Eindhoven. Als jij een schilder regio Waalre zoekt, zijn hier een aantal mogelijkheden voor jou.

Rutten Jonkers Glas- & Schilderwerken

Rutten Jonkers Glas- & Schilderwerken is een schildersbedrijf in Valkenswaard, nog geen 10 minuten verwijderd van Waalre. Sinds april 2004 zijn Maikel Rutten & Lon Jonkers als tweemansbedrijf werkzaam als toegewijde en ervaren schilder. Kwaliteit staat in een hoog vaandel; Maikel en Lon leveren zeer secuur schilderwerk af en gebruiken alleen de beste materialen die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je zoekt naar vakmanschap, snelheid, netheid en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres.

Van de Looy Schildersbedrijf

Wat zestig jaar geleden ontstond als een schildersbedrijf, is uitgegroeid tot een specialist in planmatig totaalonderhoud, resultaatgericht samenwerken en renovatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om schilderwerk, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud van gevelelementen, gevelreiniging, houtrotreparatie of een combinatie hiervan. De vakmensen van dit bedrijf zorgen ervoor dat je jouw huis of gebouw altijd in goede staat is. Ze hechten veel waarde aan planning en communicatie en ze overleggen alles met jou, de klant.