juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Hippe heren veterschoenen

Elke dag als ik in de metro stond en naar beneden keek zag ik ze weer. De veterschoenen van de man in pak onderweg naar zijn werk. Zwart en zo simpel mogelijk. Na dit zo vaak te hebben gezien heb ik besloten online onderzoek te doen naar heren veterschoenen. Om te laten zien dat veterschoenen echt niet saai hoeven te zijn.
Schoenen
Tips en Trucs:
Als eerste zou ik aanraden online te kijken naar veterschoenen. Hier is het assortiment namelijk veel groter. Sites zoals Asos hebben veel verschillende soorten veterschoenen. Persoonlijk zou ik voor een wat opvallendere kleur gaan. Let dan wel op dat deze kleur niet vloekt met donkerblauw. Aangezien alle pakken bijna donkerblauw of zwart zijn. (alleen is het vloeken met zwart wat moeilijker). Ook door te letten op verschillende structuren kan je je outfit een stuk hippere uitstraling geven. Sommige veterschoenen hebben zelfs bepaalde ijzeren details.Door op deze elementen te letten kan je er elke dag goed en hip bijlopen.

Dus combineer goed, kijk naar alle verschillende opties en dan hoef jij niet in de normale veterschoenen naar werk toe te gaan. Hopelijk heb ik je kunnen helpen en kunnen informeren. Heel veel succes!