juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Zonnehoed UPF 50

Lees over de zonnehoed UPF 50 en bekijk de hoed op de website. Op de site zie je een echte strandhoed zoals de Yannick, maar ook de universele Yorden. De zonnehoed UPF 50 geeft een optimale bescherming tegen fel zonlicht. Zoals wellicht bekend moeten we meer bescherming hebben dan vroeger, denk aan een antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor van 30 of zelfs 50. Veel mensen ervaren dit als zichzelf de blubber smeren, en dit omdat de laagjes crème niet prettig voelen op de huid. Kiezen voor een hoed betekent minder smeren, en de beste binnen al die hoeden is de zonnehoed UPF 50.

Hatland heeft hoeden voor hem en haar

De zonnehoed UPF 50 is er zowel voor dames als heren. Hatland heeft ook alternatieven voor de zonnehoed UPF 50 en dan moet je denken aan een strorieten hoed, misschien een hoed van katoen. Het is echt een afweging met veel voor- en nadelen. De strorieten hoed heeft zich eeuwenlang bewezen, in warme landen dragen mensen die in open veld werken een strorieten hoed, en het katoenen hoedje is ook heerlijk op een bewolkte en benauwde dag. Maar voor de meest optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht is dat UPF 50 de absolute topper. Hatland heeft nog andere hoeden.

Zomer, herfst, winter, lente, voor ieder seizoen een hoofddeksel

Evenals met de zonnehoed er keuzes zijn, zo zijn er ook keuzes met hoeden voor de rest van het jaar. Meestal wordt dan de hoed voor chique gedragen, maar dat hoeft niet. Het vissershoedje is zo’n voorbeeld van een functionele hoed, of anders een wollen hoed om het hoofd in de winter warm te houden. Bekijk op de website de hoeden, je kunt filteren op seizoen. Bij Hatland kun je nog uitwijken naar de petten. Er is een flinke collectie, en dat geldt ook met de mutsen. Daarom in de titel, zomer, herfst, winter, lente, want Hatland heeft voor ieder seizoen een hoed, muts, of pet.