juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Gezellig lunchen rond de kerst met de zaak?

Ook bij veel bedrijven wordt er volop genoten van de kerst. De werkvloer wordt versierd met kerstdecoratie en verlichting én de kerstborrel mag natuurlijk niet ontbreken. Maar hoe leuk is het om tussen de middag gezellig met alle collega’s een feestelijke kerstlunch te houden? Zo breek je de drukke werkdag op en kun je tegelijkertijd genieten van de kerst. Er moet nou eenmaal geluncht worden, dus dan kun je net zo goed uitpakken. Het is ten slotte maar één keer per jaar kerst.

Kant-en-klaar

Hoewel het leuk is als iedereen een gerechtje maakt en meeneemt, is dit bij veel bedrijven erg onpraktisch. Ook hebben sommige bedrijven geen gemeenschappelijke kantine waar een kerstlunch opgediend kan worden. In dit geval kun je er voor kiezen om een maaltijden kant en klaar af te halen óf je huurt een kerstlunch catering in die alle lekkere hapjes verzorgen. Zo kun je tijdens de lunch meer tijd doorbrengen met je collega’s, aangezien je zelf nergens meer aan hoeft te denken. 

Voordelen

Naast dat je je collega’s elke dag ziet en spreekt, heeft een uitgebreide kerstlunch genoeg voordelen. Door gezellig te gaan lunchen met je collega’s met kerst, kun je uitgebreid met elkaar kletsen onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Normaal gesproken kan dit ook wel natuurlijk, maar met kerst hangt er toch een andere sfeer en neem je iets langer de tijd voor een uitgebreide lunch. Tijdens een kerstlunch kun je het werk even helemaal loslaten en met elkaar bespreken wat voor leuke dingen er op de planning staan met de feestdagen. Helemaal als de lunch wordt verzorgd door een catering, heb je zelf geen zorgen over het voorbereiden van gerechten én de afwas. Dit wordt allemaal voor je verzorgd en uit handen genomen. Klinkt ideaal, toch?