juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

De #2 ergernissen van de gewone mens

Laten we eerlijk zijn , de zomer is voorbij en Kerst komt eraan. Dit is de periode van regen, van huilen en van klagen! Waar de Kerst periode geschikt is om onze zegeningen te tellen kunnen we ons in deze periode richten op onze grootste ergernissen. Wij zijn voor je op pad gegaan en vroegen de inwoners van Woerden, de meest gemiddelde stad van Nederland, naar hun grootste ergernissen

#2 – Een rijzend fenomeen; de buurt kok met zijn green egg

Elke familie heeft er wel één. Ze zijn ook steeds vaker terug te vinden op buurtfeesten. De buurman of oom die in zijn midlife crisis naast een motor opeens ook een bizarre barbecue koopt. Je schrikt er af en toe van wakker en dan spookt zijn zinnetje nog in je hoofd, dit is geen bbq dit is een vleesgrill. Een andere populaire one-liner van dit rijzende fenomeen is, ik ben geen kok maar een bbq vlees master. Probeer dan nog maar eens te genieten van je hamburger. Staan ze hoor, met hun vleestang en hun keukenschort. Spareribs voor te bereiden in 6 verschillende soorten Sparerib marinade. De beren restaurants zijn er niks bij.  

#1 – De eeuwige nummer 1 – File rijden!

Ook dit jaar weer op één, file rijden. Nu is dit ook geen rare uitkomst in woerden want zelfs van de plaatselijke bakker naar de slager staat er een file. Wat is er nu precies zo vervelend aan file rijden? Nederlanders hebben altijd haast. Je bent ergens naar op weg en je wordt tegen gehouden door drukte. Langzaam rijden is vervelend maar van een stil staande file krijgen mensen het echt benauwd. Nederland is een klein kikkerlandje met een bruisende economie en een grote haven. Al het verkeer van de haven naar de rest van Europa zorgt al voor veel wegbezoekers. Tel daar bij op dat een gemiddeld huishouden twee auto’s bezit in Nederland en je snapt dat er al plannen worden gemaakt om wegen met daarboven op een weg te gaan bouwen. Komt er ooit een oplossing voor het file probleem? Ik denk het niet!