juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Zeer tevreden over de e sigaret van Damphuis

DAMPHUIS_LOGO

Mijn moeder wilde graag stoppen met roken. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar een e sigaret zodat mijn moeder een alternatief zou hebben voor het roken van normale sigaretten.  

Erg veel bedrijven die e sigaretten aanbieden 

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat een goede e sigaret aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Damphuis ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die ons beide erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert en een groot assortiment aanbiedt. Ook staat het klant gemiddelde van een 9,6 op de website vermeld. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen in het assortiment. 

e liquid

Zeer tevreden voor de e sigaret van Damphuis

Het bedrijf biedt een super groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende e sigaretten en e liquids. Nadat we een aantal e sigaretten met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aankoop. De aankoop werd erg snel geleverd en mijn moeder is er super tevreden mee. Ze heeft geen normale sigaretten meer gerookt en daarom zijn we ook super tevreden over Damphuis.