juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Versier je woonkamer met al jouw dierbare herinneringen

Steeds meer mensen versieren hun woning met persoonlijke foto’s. Kijk maar eens rond in jouw woonkamer en je zult ongetwijfeld zien dat een groot deel van je decoratie in de vorm van foto’s is. Waarom zou je er niet voor kiezen om al deze foto’s gezamenlijk in één fotocollage op aluminium af te laten drukken?

logo_wiki

Een product van hoge kwaliteit
Bij Wikiprints kun je een collage laten maken op egaal aluminium, waardoor je de oneffenheden van het aluminium niet door de foto heen ziet. Zo kun je het beste van jouw mooiste foto’s genieten. Door jouw aangeleverde afbeeldingen grondig te controleren en je collage op de beste chromaluxe platen te laten printen garandeert Wikiprints jou van een product met de hoogste kwaliteit.

Toch worden al onze producten aangeboden tegen een prijs die als zeer betaalbaar te bestempelen is. Als je moeite hebt om je collage vorm te geven, neem dan contact op met Wikiprints. Samen kom je dan tot het ideale ontwerp. Wil je wel een collage, maar heb je nog geen mooie foto’s die je wil gebruiken voor jouw collage? Neem ook dan contact op. In de mediabibliotheek kunnen er altijd wel foto’s gevonden worden die aan jouw verwachtingen voldoen.