juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Thuiswerk tips

buisverband

Thuiswerken is voor een groot deel van de wereldbevolking een trend die niet snel meer weg zal gaan. We hebben de afgelopen tijd erg moeten wennen, maar inmiddels zullen de meeste mensen wel een redelijk systeem hebben uitgevonden om de werkdag zo goed mogelijk te laten verlopen. Omdat er altijd wat te leren valt, zullen er vast nog wel een aantal dingen zijn die je wellicht over het hoofd had gezien. Veel mensen weten het niet, maar hebben waarschijnlijk veel baat bij een buisverband

buisverband

Waarom een buisverband?

Een buisverband is een ander woord voor een steunkous. En steunkousen zijn niet alleen voor oudere mensen! De reden dat je die wel vaak ziet bij bijvoorbeeld je oma of opa, is omdat het helpt met compressie geven aan de onderbenen. Wanneer je niet genoeg beweging krijgt, heeft je bloedsomloop wat hulp nodig. Een compressiekous helpt mee om het bloed niet vast te laten zitten in je benen. En omdat bijna iedereen te weinig beweegt en thuis werkt aan het bureau, is de kans groot dat jij ook eigenlijk zo’n steunkous nodig hebt!

Maak je geen zorgen, tegenwoordig zijn dit soort buisverbanden in onopvallende kleuren te verkrijgen. Als je even naar de supermarkt gaat zal niemand iets vermoeden.