juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Tandimplantaten in Turkije, meer voor minder!

De gezondheidszorg wordt in Nederland steeds duurder. Wanneer je een grote behandeling nodig hebt, zijn veel mensen afhoudend om deze in Nederland te laten behandelen. Dat is ook niet gek, want met de open grenzen in het grote Europa is het heel makkelijk om ergens anders jezelf te laten behandelen. Zo kan je bijvoorbeeld goedkoop tandimplantaten laten zetten in Turkije.

Ik ging zelf naar Turkije
Het is niet dat ik het niet wilde laten doen in Nederland, ik was al bijna naar de tandarts gegaan. Totdat ik ineens op de site healthtraveleers.nl keek, en ik kwam erachter dat ik heel goedkoop tandimplantaten kon laten doen in Turkije. Heerlijk leek mij dat! Lekker warm op reis en nog goedkoop je tanden laten doen ook.

htlogopng

Maar kan je het wel vertrouwen?
Ik was wel zenuwachtig om mijn behandeling in Turkije te laten doen. Ik was er eerder geweest op vakantie maar dan zie je natuurlijk niets van de gezondheidszorg. Ik had dus veel gegoogled op ‘ Tandimplantaten Turkije ‘ en het zag er allemaal heel betrouwbaar uit. Uiteindelijk heeft de goedkope prijs mij over de streep getrokken.

Ik ben nu een aantal weken terug uit Turkije, en ik ben erg tevreden met het resultaat. De praktijk was wel ietwat minder luxe dan de dure tandarts hier in Nederland, maar je krijgt er hetzelfde of zelfs beter resultaat voor terug. Bij twijfel, dus gewoon doen!