juni 16, 2024

DC Event

dcevent.nl

Opticien woensel voor de beste nachtlenzen

opticien woensel

Mijn vriendin heeft afgelopen week bij opticien woensel (Foudraine by Beau) de keuze gemaakt om nachtlenzen te gaan dragen. Altijd spannend als je het niet gewent bent. De nachtlenzen werden door de opticiens geadviseerd en daar heeft ze nu enorm veel profijt van. Ze hoeft namelijk overdag geen bril of lenzen meer nodig. Dit omdat nachtlenzen zorgen voor een beugel voor jouw ogen. De lenzen corrigeren ‘s nachts de vorm van jouw ogen, waardoor je overdag gewoon scherp kunt zien.

opticien woensel

Nachtlenzen geschikt voor mensen met een – sterkte

Nachtlenzen zijn niet voor iedereen van toepassing. Je moet namelijk een – sterkte hebben om ze te kunnen gebruiken. Daarbij hebben nachtlenzen tijd nodig om de ideale correctie te bereiken. Hiervoor moet je regelmatig op controle komen bij een opticien. 

Nachtlenzen bieden dus vele voordelen en het fijne is dat je ze bijna niet voelt zitten. Als je vervolgens ‘s nachts je bed uit moet kan je perfect zien. Je kan namelijk met nachtlenzen ook scherp zien. Ideaal toch? Het is daarom ook echt een aanrader om eens een intake in te plannen als je merkt dat je ogen achteruit gaan of als je het gevoel hebt dat je lenzen niet meer op sterkte zijn.