juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Real Gen hielp me van mijn hobby mijn beroep te maken

Mijn hobby werd dankzij Real Gen mijn beroep. Wapens zoals zwaarden smeden zijn mijn grote passie. Eigenlijk ben ik dan ook een paar honderd jaar te laat geboren. Ik probeer zwaarden uit series zo goed mogelijk na te maken. Daarnaast maak ik wapens in opdracht van allerlei cosplayers. Ze sturen me dan op welk wapen ze graag willen. Vervolgens zorg ik voor een mooie aanvulling van hun kostuum. Het enige probleem is het aantal opdrachten. Om hier mijn beroep van te maken, had ik er veel meer nodig.

Het eerste contact met dit bedrijf

Toevallig wist ik dat mijn concurrentie hiervoor marketingkantoren inschakelen. Het was voor mij wel een stap, betalen voor een hogere positie in Google. Ik zag alleen dat het wel werkt. Daarom heb ik besloten toch eens een bureau te bellen. Real Gen gaf aan dat ik het beste langs kon komen. Op de afspraak luisterden ze goed naar wat ik wilde. Ze zochten op hoeveel er naar mijn diensten gezocht werd. Het bleek meer dan haalbaar om hier mijn beroep van te maken. Ze stelden voor mijn site in elkaar te zetten en in orde te maken voor Google.

Een paar maanden later

De reden dat ik dit schrijf is simpel. Na een paar maanden had ik genoeg klussen om van rond te komen. Wat een fantastisch gevoel. En dat allemaal omdat ik er toch voor koos een bureau op te bellen. Ik hoop hiermee ook anderen over te halen de stap te zetten. Het is even wennen aan het idee. Geld betalen puur voor vindbaarheid. Maar ik beloof dat je jezelf achteraf bedankt dat je het gedaan hebt!