juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Opvallend in de winkel

bierverpakkingen

Heb je als bedrijf een eigen merk, dan moet je een opvallende verpakking hebben om op te vallen in de winkel tussen de vele andere biermerken. Met een eigen merk zijn er waarschijnlijk ook kleuren waarmee rekening gehouden moet worden bij het ontwerp, bierverpakkingen van dings.nl vallen op door de unieke ontwerpen en de hoge kwaliteit van het karton wat wordt gebruikt voor de verpakking. Wat voor verpakking je ook laat maken of ontwerpen, het karton is altijd voorzien van een FSC logo. 

bierverpakkingen

Laat een verpakking ontwerpen

Heb je wel de kleuren voor de bierverpakkingen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met een ontwerp? Bij dings.nl ben je dan ook aan het goede adres, zijn er bepaalde elementen die moeten worden meegenomen in een unieke verpakking is dit ook geen probleem. Het designteam zit al klaar om je te voorzien van een opvallende en unieke verpakking voor je biermerk, zodat je goed zichtbaar en op een positieve manier op zal vallen in de winkel.

Eigen logo meenemen op de verpakking

Bij bierverpakkingen heb je vast als bedrijf een eigen logo, dings.nl zal dit logo op een goed zichtbare plaats drukken op de bierverpakking. Hoe beter je verpakking opvalt, hoe beter de verkoopcijfers van je biermerk zullen worden. Gelukkig wordt er ook gebruik gemaakt van karton wat op een milieuvriendelijke manier is vervaardigt, tegenwoordig kun je er niet meer onderuit om als bedrijf je eigen ook te verdiepen in het milieu en de toekomst. Combineer dit met statiegeld bierflessen en je hebt er alles aan gedaan voor een mooie toekomst.