juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Veilig speelzand bestellen

spelen

Je kunt overal speelzand bestellen maar weet je wel zeker dat het overal veilig is? Wanneer je dit gaat gebruiken om je kinderen in te laten spelen dan wil je natuurlijk wel dat ze dit onbezorgd kunnen doen. Daarom wil ik mijn goede adres graag delen met iedereen. Wanneer je op de website kijkt van bestelgrindenzand.nl dan kun je in een oogopslag al zien dat je ervan op aan kunt dat je echt schoon zand krijgt.

We weten allemaal dat kleine kinderen heerlijk met de handjes onder het zand de vingers in de mond stoppen. Daarom is het wel erg belangrijk dat het zand daadwerkelijk schoon is. 

speelzand bestellen

Snel een big bag besteld

Via de website hebben wij een big bag besteld en deze was diezelfde week al bij ons geleverd. Mijn man heeft een mooie hoek in de tuin gemaakt van hout en daar komt de zandbak voor onze kinderen. Toen alles klaar was hebben de kinderen daar zich uren in vermaakt, uiteraard zat alles onder het zand maar ik vond dat geen probleem want het is schoon zand. En nadat iedereen in bad was geweest wilde zij het liefst weer naar de zandbak om te gaan spelen.