juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Klimaatbeheersing door de juiste tunnelkassen

Ik heb nu een paar tunnelkassen in huis en ben er zeer tevreden mee. Het werd al vrij snel een uit de hand gelopen hobby, zoals dat natuurlijk vaak gaat. Ik heb er veel plezier in en vind het daarom leuk om er veel werk een aandacht aan te besteden. Ik kijk steeds vaker naar meer mogelijkheden, zodat ik het allemaal wat groter kan maken. Naast kweken vind ik het ook leuk om bezig te zijn met nieuwe planten, die ik kan zaaien. Zo heb ik vaste kweken maar weet ik ook weer altijd iets nieuws te verzinnen. Ik vind het allebei even leuk.

Planten en vruchten en bloemen en groenten

Omdat de tunnelkassen ervoor zorgen dat ik altijd het juiste klimaat binnen handbereik heb, kan ik mijn kweken nu veel meer uitbreiden. Dit vind ik werkelijk een waar feestje. Het wordt nu winter dus het is tijd om alles winterklaar te maken. Ik probeer bij elk seizoen zoveel mogelijk te doen alles zo goed mogelijk te kunnen handhaven. Ik kan niet wachten tot de volgende oogst! Ik ben nu samen met wat andere hobbyisten een forum gestart om elkaar op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Waar koop je de kassen?

Wil je ook goede kassen? Dan kan ik je doorverwijzen naar de website van Kroonkas, een goed bedrijf met kwalitatieve spullen tegen lage prijzen!