juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Kies een cursus BHV bij G4S

Iedere onderneming is verplicht om voldoende BHV’ers in het team te hebben, zodat er in het geval van een noodsituatie accuraat gehandeld kan worden. Je kunt als werknemer eenvoudig onderdeel worden van het team BHV, maar dan moet je wel in het bezit zijn van een officieel erkend certificaat. Dit kan je doen door een cursus BHV te volgen bij G4S. Deze cursus BHV is geschikt voor iedereen die onderdeel wilt zijn van het team BHV en is eenvoudig te volgen zonder dat je reguliere werkzaamheden of je vrije tijd er onder lijden.

Volg de juiste cursus BHV

Het is belangrijk dat je voordat je onderdeel wordt van het team BHV, je een cursus hiervoor gevolgd hebt. Dit is zo, zodat je weet wat je moet doen op het moment dat iemand een zwaar letsel heeft opgelopen of wanneer het gebouw geëvacueerd moet worden. Om te weten wat je moet doen volg je de cursus BHV die hierbij past. Bij G4S kun je de basistraining BHV doen, waardoor je vanaf het beginpunt weet wat het belangrijkste is wat je moet weten in het geval van nood en wat jouw rol kan zijn in het team. Daarnaast zijn er ook cursussen voor de meer ervaren BHV’ers, die meer zijn gericht op leidinggeven of je focus leggen op Eerste Hulp verlenen of brand blussen. Welke cursus BHV je dan ook nodig hebt, bij G4S kun je volgen om de tijd die jij wilt.

Erkend certificaat

De cursus BHV bij G4S duurt slechts twee dagen en aan het einde van de cursus ontvang je een officieel erkend certificaat. Dit certificaat toont aan dat je officieel deel uit mag maken van het BHV team in jouw onderneming en is op meerdere plekken inzetbaar, voor het geval je van baan wisselt of er iets gebeurt op een andere locatie waar je bent. G4S is dé opleider op het gebied van BHV, dus de uitgesproken plek om je cursus BHV te volgen, volgens de strikte richtlijnen uit de Arbowet.