juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Aanrader: opslag olie van Denios

homepage_header-1

Op een maandagochtend heeft mijn baas een belangrijke mededeling gedaan. Hij wilt de opslag olie vergroten, omdat de vraag steeds meer wordt. Hier is iedereen het mee eens. Wij kunnen als bedrijf het ons veroorloven om uit te breiden, het is dus een verstandige keuze. Alleen moet iemand een bedrijf vinden die ons hiermee verder kan helpen.

Zoekenhoofdstuk-1-1

De baas heeft een team aangesteld, waar ik ook in zat. Het team moet een bedrijf vinden die de opslag olie kan vergroten. Om meer hierover te weten te komen, gaan wij het internet op. Hier kunnen wij namelijk de verschillende bedrijven met elkaar vergelijken en de verschillen goed zien. Opgegeven moment zie je ook dat Denios ons het beste kan helpen. Dit bedrijf is veruit het beste bedrijf dat wij op het internet zijn tegengekomen. Daarnaast willen wij meer te weten komen en de mogelijkheden bespreken.

Contact

Het contact met het bedrijf verliep goed. De medewerkers staan open voor de mogelijkheden en weten als geen ander om een goed gesprek aan te gaan. Zij zijn zeer vriendelijk en staan mij gedurende het gesprek netjes te woord. De volgende week hebben wij een afspraak gemaakt om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken.