juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Vakantie!

Ik werk om op vakantie te gaan. Twee jaar geleden was ik niet verder dan Turkije op vakantie geweest en dus eigenlijk nog nooit echt buiten Europa. Twee jaar geleden ben ik in mijn eentje op vakantie gegaan buiten Europa naar Azië en wel naar Thailand. Mijn vakantie in Thailand is zo bevallen dat ik afgelopen januari schuine streep februari naar de Filipijnen ben geweest samen met mijn vriendin. Om jullie te overtuigen dat beide vakantie landen, landen zijn die je moet hebben bezocht schrijf ik dit bericht.

Thailand

Vond je het niet spannend voor het eerst buiten Europa en dan helemaal alleen? Die vraag krijg ik vaak wanneer ik vertel over mijn vakantie naar Thailand. Thailand is het land voor backpackers, Ben je nog nooit wezen backpacken en wil je wel graag? Ga dan gewoon naar Thailand. Het hele land is al uitgespeeld door backpackers door de jaren heen en de cheat codes staan online. Wanneer je aan komt op het vliegveld van de hoofdstad Bangkok staat er zelf wat de eerste 5 stappen zijn die je moet nemen voor je de taxi naar je eerste hostel neemt. Je haalt eerst geld op het vliegveld. Gelijk zo veel mogelijk want je kunt niet overal pinnen en pinnen kost ook geld.

Filipijnen

Na mijn succesvolle vakantie in Thailand leek het mij het jaar er op leuk om samen met mijn vriendin een stukje wereld te ontdekken. We kwamen er samen op dat de Filipijnen een leuke vakantie bestemming moest zijn. En dat was het zeker! We hebben geleefd als koning en koningin en het ene eiland was nog mooier als het andere. Ik weet nog dat ik een mijn vakantiehuisje zat en dacht, dit is het leven. Overal eet je lekker fruit en vis. Als je echt eens lekker tot rust wilt komen dan zou ik zeker deze eilanden groep aanraden!