juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Diverse sauna aanbiedingen

Een goede kennis van mij adviseerde mij van de week om eens naar de Thermen in Nijmegen te gaan. Volgens haar hebben ze daar hele leuke sauna aanbiedingen. Zo hebben ze deze zomer een zomeraanbieding. Tijdens deze zomeraanbieding kan je 5 keer de sauna bezoeken voor maar €70,-. Daarbij kan je gebruik maken van alle sauna’s en zwembaden. Zodra je ervoor kiest om gebruik te maken voor massage’s en speciale diensten, dan kan je dat te allen tijde aanvullen. Wat betreft de kosten zijn ze super voordelig en als je het vergelijkt met overige saunaresorts al helemaal. 

Eerste dag bij de Thermen

Tijdens mijn eerste bezoek aan de Thermen voelde je de ontspanning. Je kan er echt heerlijk genieten. De masseurs zijn erg professioneel en alles is heel hygiënisch. Het is daarom ook zeker een aanrader om gebruik te maken van sauna aanbiedingen. Zodra je er 1 keer bent geweest ben je vast en zeker van plan om vaker te komen. 

Reserveren kan via de website of telefonisch. Zelf vind ik via de website fijner, omdat je dan direct de prijzen en de mogelijkheden op een rijtje hebt. Ze staan je graag te woord.