juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Restaurants Harderwijk

logo

Jasmijn

Ben je op zoek naar restaurants in Harderwijk?
Dan mag je restaurant Jasmijn niet missen. Niet voor niets weten klanten uit de gehele regio het restaurant altijd te vinden, terwijl er genoeg restaurants in Hardewijk te vinden isvoedsel. Restaurant Jasmijn is een restaurant dat gespecialiseerd is in Chineese gerechten.
Dankzij de gevarieerde menukaart is er voor iedereen een lekker gerecht te vinden. Dankzij het vriendelijke personeel heb je een hele aangename avond waar je je nergens zorgen over moet maken. Heb je wensen, zoals vegatarisch eten, of er is iemand jarig en wil je die persoon verassen? Dan kunt u dit altijd communiceren met ons. De menukaart staat online, zo krijg je al enig idee welke gerechten op tafel worden gezet.
De kwaliteit van het restaurant is perfect, ze gebruiken namelijk verse ingredienten. Dit heeft een heerlijke smaakexplosie in je mond.

Mijn avond

Ik heb ook een keer gegeten bij Jasmijn restaurant. Het was een avond waar niks mis ging. Het eten was heerlijk en de service daarbij ook, de werknemers waren erg gastvrij en het leek net alsof ik er al vaker was geweest, zo leuk deden de werkenemers
Restaurants in Hardewijk zijn er zat, maar geen van allen is zo lekker als Jasmijn.

Meer zoals dit