juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Een hoesje voor de Iphone xr

mobiele-telefoonhoesjes

Neem je toestel overal veilig mee naar toe met een iPhone xr hoesje
Met het gebruik van een iPhone xr hoesje kun je jouw telefoon over veilig mee naar toe nemen. Het gebruik van een hoesje zorgt ervoor dat je geen krassen of andere beschadigen aan je telefoon kunt krijgen. Mocht je telefoon toch per ongeluk uit je broek, handen of op een andere manier op de een harde ondergrond vallen, dan beschermt een iPhone xr hoesje de telefoon. Zo kun je je telefoon overal veilig mee naar toe nemen. Een ander groot voordeel  is dat een hoesje ook nog eens zorgt voor extra gemak. Want zeker met de nieuwste hoesjes voor de iPhone xr kun je bijvoorbeeld beter filmpjes, Netflix of foto’s bekijken. Waarom? In deze nieuwere hoesjes zit een ingebouwde standaard waardoor je jouw telefoon rechtop kunt plaatsen voor het bekijken van filmpjes en foto’s. Daarnaast zijn er ook hoesjes zoals de book cover en flip over die extra vakjes bevatten. Hierin kan je pasjes zoals een bankpas, rijbewijs en/of ID-kaart opbergen. Zeker voor vrouwen scheelt dat weer ruimte in de tas, je kunt nu je portemonnee thuis laten. 

Bijzonder vormen voor iphone xr hoesje
Je kunt natuurlijk kiezen voor een normaal iphone xr hoesje, maar er zijn ook heel veel andere hoesjes die speciaal gemaakt zijn voor andere doelen. Een voorbeeld hiervan is een waterdicht telefoonhoesje. Met een waterdichte hoes kunt je de telefoon ook gewoon meenemen naar het zwembad of naar het strand. Je bent niet alleen beschermd tegen vuil zoals zand maar ook tegen water. Sterker nog ,je kunt met jouw telefoon zelfs de zee of in het zwembad mee nemen. Zo’n een hoesje is natuurlijk hartstikke leuk als je op vakantie gaat en je wilt foto’s maken van de prachtige zee en het onderwaterleven. Een ander voorbeeld van een speciaal hoesjes is de sportarmband. Ga je sporten dan wil je ook graag muziek kunnen luisteren of kijken hoeveel kilometers je bijvoorbeeld hebt hardgelopen. Met een sportarmband heb je je telefoon altijd mee. Je kunt de band aan je bovenarm bevestigen. Dit is een sterke band waardoor je telefoon er niet zomaar uitvalt. hierdoor kun je ook tijdens het sporten of zwemmen je telefoon veilig bij je houden

Ontwerp je eigen iPhone xr hoesje
Nu je dus de voordelen weet van een iPhone xr hoesje kun je ook een hoesje gaan kopen. Je kunt kiezen om een kant en klaar hoesje te kopen online of in een van de telefoonwinkels maar je kunt ook zelf een hoesje gaan ontwerpen. Met het ontwerpen van een eigen hoesje maak je zelf een origineel en leuk iPhone xr hoesje. Wil je wat inspiratie? Hoesje  met korte zinnetjes erop zijn altijd het grappigst. Daarnaast kun je een leuke afbeelding kiezen die veel voor je betekent, bijvoorbeeld een mooie foto van jezelf of van jou en je partner.  Je kunt het ook simpel houden en alleen kiezen voor een leuke kleur of bijzonder design. Wat je ook kiest met een zelf ontworpen iPhone xr hoesje heb je altijd een uniek hoesjes. En daarbij is je telefoon nog eens extra beschermd. Twee vliegen in 1 klap dus.