juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Wat Voor Woolrich sweaters zijn er?

Het bedrijf Woolrich verkoopt hoge kwaliteit kleding, voor voor de winter. Ze hebben onder andere jassen, schoenen, truien, broeken en shirts voor dames, heren en kinderen. Ook een Woolrich sweater kun je hier kopen, zowel online als in een fysieke winkel. Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. De prijzen van de seaters variëren, van sweaters voor ongeveer 75 euro tot sweaters voor wel meer dan 400 euro. Een opvallend verschil tussen de verschillende stijlen is dat sommige sweaters duidelijk het logo in grote letters erop hebben staan, sommige zijn iets subtieler en sommige hebben het logo helemaal niet in het design.

Wel of geen merkjes op kleding?

Als een Woolrich sweater in grote letters het logo erop heeft staan, kan iedereen natuurlijk zien waar dat kledingstuk vandaan komt. Vaak wordt dit gedaan door bekende, dure bedrijven, omdat je bij deze winkels vaak niet alleen betaald voor het product zelf, maar ook voor het merk. Merken zoals Nike, Adidas of Louis Vuitton doen dit bijvoorbeeld ook. Mensen kopen deze kleding soms ook liever puur voor het merk en de status die ze ermee bereiken, dan voor het product en de kwaliteit ervan. Maar natuurlijk zijn de producten waar het merk op staat vaak ook mooi en in de mode.

Het kleurenpallet van Woolrich

Wat opvallend is aan Woolrich, is dat de kleuren waarin zij de meeste producten aanbieden erg natuurlijk houden. We hebben het dan over zwarte, bruine en grijze tinten. Dit is natuurlijk wel vaker zo als we het hebben over kledingwinkels voor volwassenen. Maar het hangt ook heel erg af van wat er op dat moment in de mode is. Woolrich heeft nu bijvoorbeeld ook een hele hoop producten in lichte, pastel achtige kleuren, die je ook bij andere winkels tegen kunt komen in deze tijd. Zelfs Woolrich’s kinder collectie bestaat grotendeels uit deze kleuren, maar hier kom je natuurlijk wel wat meer variatie en fellere kleurtjes tegen.