juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Geef je interieur een boost: 3 tips voor meer sfeer

Is jouw interieur nodig aan vervanging toe? Of wil je zorgen voor net dat beetje extra sfeer? Soms is inspiratie vinden best lastig. Wij geven je drie tips om je interieur een boost te geven!

Wat doe ik met de wand?

Iets wat gelijk opvalt wanneer je een woning binnenloopt is natuurlijk de muur en dan met name de kleur. Het kan zijn dat je het leuk vindt om de muur na een tijdje een nieuwe kleur te geven, maar je kunt ook opnieuw dezelfde kleur toepassen als de muur na verloop van tijd wat vuiler is geworden. Laat deze muur vervolgens niet kaal. Er zijn genoeg accessoires die de muur opvrolijken, waaronder fotolijstjes, boekenplanken en schilderijen.

Het is leuk deze accessoires persoonlijk te houden, wanneer je de fotolijstjes vult met foto’s van dierbaren zal je er altijd waarde aan blijven hechten. Hierdoor blijft het persoonlijk en uniek en heb je minder snel behoefte aan iets nieuws.

Koop leuke accessoires

Naast de wandkleuren kun je veel doen met sfeer in je accessoires. Gebruik veel verschillende soorten lampen en leuke kussens op de bank voor een extra sfeer boost. Een groene omgeving is goed voor de mens, dus om het verder aan te vullen is het een goede optie planten aan te schaffen.

Daarnaast zijn natuurlijke materialen als onbewerkt hout, rieten manden en jute kleden erg sfeervol en origineel. Om het helemaal af te maken is een openhaard heel gaaf. Als je dan ook nog eens de blokken hout er onder verspreidt heb je het uitstekend voor elkaar!

Raambekleding maakt het verschil

Iets wat ook heel erg helpt je inrichting een sfeervolle uitstraling te geven is raamdecoratie. Eén van de meest sfeervolle raambekleding is vitrage, ook handig wanneer je nét even wat meer privacy wenst, maar niet wil inleveren op je lichtinval.

Ook jaloezien zijn zeer geschikt voor een verfrissende look. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in hout, waardoor ze een hele luxe uitstraling hebben!

Met de juiste kleurencombinaties, persoonlijke accessoires en sfeervolle raamdecoratie geef jij jouw interieur zeker een boost!