juli 25, 2024

DC Event

dcevent.nl

Zelf geboortekaartje ontwerpen bij Kisscards

kaarten

 

kaartenEen aantal weken geleden is mijn zoontje geboren. Sinds de geboorte heb ik volop kunnen genieten van mijn zoontje samen met mijn vrouw. Natuurlijk moesten wij ook een geboortekaartje versturen naar vrienden en familie, maar wij wilden zelf geboortekaartje ontwerpen.

Via het internet

Via de bekende zoekmachines ben ik op zoek gegaan naar “zelf geboortekaartje ontwerpen”. Al snel kwam ik terecht op de website van Kisscards. Heel toevallig had ik van een vriend van mij (die ook pas vader is geworden) gehoord dat hij de geboortekaartje ook bij deze website had besteld.

Op deze website hadden ze heel erg veel verschillende soorten geboortekaartjes, maar wij wilden die van ons zoontje toch zelf ontwerpen. Gelukkig konden wij via deze website heel erg makkelijk zelf een kaartje maken en samenstellen.

Het was wel handig dat wij vanuit een een ander concept konden werken, zodat wij zeker wisten dat het kaartje er helemaal goed uit zou komen te zien. De geboortekaart konden wij ook eerst gratis bestellen, zodat wij aan de proefdruk konden zien of wij tevreden waren.

De proefdruk was helemaal goed en wij hebben daarom de geboortekaartjes besteld bij Kisscards. Van heel veel mensen hebben wij leuke reacties gekregen over de geboortekaartjes!