juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Professionele dart flights gekocht

Met darten heb je altijd periodes waar je veel dart of juist helemaal niet. Voornamelijk als er darten op TV is, gooi ik met mijn vader veel pijltjes. Dit komt omdat het aanstekelijk is en eigenlijk best leuk is. In het begin hadden we een starterspakket aangeschaft, maar vrij snel daarna hebben we een professionele dartbord gekocht met goede dartpijlen en dart flights. Sinds dat wij professioneel spul hebben aangeschaft, kunnen wij veel beter gooien, is darten veel leuker en kijk je met een heel ander aanzicht naar de profs.

Het blijft moeilijkshafts1

Darten is niet gemakkelijk. Je moet er veel voor oefenen om het echt goed te kunnen. Zo stoppen de profs er een aantal uur per dag in. Als hobby darter is het daarom ook niet mogelijk om de top te bereiken. Toch vinden wij het als hobby hartstikke leuk en willen wij graag winnen van elkaar. Tot op heden lukt met dat aardig! De pijlen van de dartshop gooien fantastisch en zijn echt aan te raden!

Over het gehele assortiment zijn ze erg voordelig. Zo zijn de dart flights, dartpijlen en dartborden afgeprijsd, waardoor ze stukke voordeliger zijn dan overige aanbieders.