juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Wat is de kindermode van 2021?

baby korte broek

Als het gaat om de kindermode van 2021 zijn een aantal zaken die in het oog springen. Natuurlijk is het heel erg belangrijk om een geluk en hulp bij te lopen in de zomer maanden jonge kinderen maar dit gaat natuurlijk ook voor de baby’s. De huidige trends en materialen zullen in het artikel worden besproken.

baby korte broek

trends en kleuren

Als we kijken naar de trends voor kinderen dan valt op dat er gebruik wordt gemaakt van veel dierlijke prins. Deze trend is al een tijdje gaande en zal naar verwachting nog wel een tijdje doorgaan. Als we kijken naar kleding voor jongens dan zien we dat vooral de neon kleuren een prominente rol innemen. Over het algemeen gesproken kunnen zien we veel aardse kleuren ook terugkomen zowel bij de jongens als bij de meisjes. En ook gebruikte kleuren zijn veelvuldig te zien en het jaar 2021 bij de kinderkleding en de babykleding. Wat tegenwoordig ook steeds meer populair aan het worden is zijn de handgemaakte baby korte broeken.Een handgemaakte baby korte broek is voor veel mensen een goede en duurzame manier om om te gaan met het kiezen van een mooie outfit voor een kind.

De nostalgie is ook terug

In de mode trend van 2021 zien we ook veel nostalgie. Zo zien we ook heel veel invloeden uit de jaren 80 en de jaren 50 als het gaat om het kleurgebruik en de materialen die worden gebruikt in de kleding. Zo zien we als we het over de jaren 80 hebben veel gebruik van citroen geel en groen. Als het over de jaren 50 hebben zien het typische jaren 50 rood en wit terugkomen. Dit zien we terug komen in bijvoorbeeld de jasjes en de broeken. Waar in 2021 ook veel op wordt gelet is het duurzame materialen waarvan de kleding is gemaakt. We zijn allemaal bewust als het gaat om het vak van kleding maken en waar ze uit worden vervaardigd. Duurzaamheid staat in 2021 vrij wel een alle lijstjes bovenaan. Hij het is uiteraard heel belangrijk om de huidige trends te volgen, maar dat doen we het liefst gecombineerd met een duurzame instelling.