juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Hoe kies je de beste wasmachine?

Is je wasmachine stuk of ga je je allereerste wasmachine kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat de beste wasmachine is? De beste wasmachine is voor iedereen anders, dat komt omdat iedereen andere voorkeuren heeft. In dit artikel vind je meer over wat een wasmachine nou de beste maakt en wat voor verschillen er zijn. Oriënteer je op verschillende wasmachines bij de beste!

Is de wasmachine duurzaam?

Een belangrijke vraag is of een wasmachine duurzaam is. Een duurzame wasmachine zal namelijk langer meegaan dan de wettelijke vastgestelde levensduur die een wasmachine heeft. De wettelijke vastgestelde levensduur is 2 tot 8 jaar, maar veel wasmachines gaan langer mee dan 10 jaar! Of een wasmachine duurzaam is ligt ook aan het gebruik ervan. Gebruik je hem elke dag dan zal deze sneller slijten dan wanneer je hem elke week gebruikt. Een duurzame wasmachine zal niet zo snel slijten als een wasmachine die niet op duurzaamheid gebouwd is. 

Soorten wasmachines

Er zijn verschillende soorten wasmachines. Allereerst is er de wasmachine met een bovenlader. Daar laad je je was aan de bovenkant van de wasmachine in en uit. Deze is niet geheel traditioneel. Als we naar het traditionele model kijken dan is dit de voorlader. Deze heeft een deur die haaks staat tegen de grond. Dit model is in veel huishoudens te vinden en is ook als was droog combinatie te vinden! Beide modellen komen in verschillende designs en merken. Een aantal populaire wasmachine merken zijn: Miele, LG, Samsung, Bosch en Siemens. Natuurlijk zijn er meer merken op de markt die je bij de Beste kan vinden. Mocht je advies nodig hebben over het kiezen van een wasmachine dan ben je bij de beste aan het juiste adres, zij helpen je de beste wasmachine met jouw voorkeuren te vinden!