juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Zonwering in Den Bosch, daar weet ik een goed adres voor

zonwering in Den Bosch

Zonwering in Den Bosch, wie wilt dit nu niet? Wij in ieder geval wel, omdat wij anders niet fatsoenlijk naar de televisie kunnen kijken. Ook is het in de zomer erg warm binnen en dat kan door deze jaloezie worden voorkomen. Onze kinderen slapen allemaal op een eigen kamer, waarvan er eentje op zolder slaapt. Hier is het in de zomer toch al erg warm en daarom waren wij op zoek naar iets voor de ramen. Zo waren wij bij Das & Vlassak uitgekomen. Hier hebben zij een zeer uitgebreid assortiment en daar zullen wij beslist wel slagen.  zonwering in Den Bosch

Alle ramen zijn voorzien van een zonwering in Den Bosch

Vanaf het moment dat wij hadden besloten om zonwering in Den Bosch te gaan aanschaffen, zijn wij naar Das & Vlassak gegaan. Hier hebben zij een zeer groot assortiment en daar zal beslist wel iets voor ins tussen zitten. Toen wij hier naar binnen liepen zagen wij al een paar modellen waar wij naar op zoek waren. Samen met een vriendelijke medewerkster hebben wij de mogelijkheden bekeken. 

De medewerkster had ons verschillende modellen laten zien. Voor zowel buiten als binnen en ook hierin is de keuze enorm. Inmiddels hebben wij onze ramen bedekt en kan de zon schijnen, wij hebben hier dan geen last meer van.