juni 23, 2024

DC Event

dcevent.nl

Goede nachtrust met het juiste matras

matras 90x190

Een aantal kenmerken zijn van groot belang voor een goede nachtrust, wanneer je deze hebt slaap je goed en sta je met een fris en uitgerust gevoel iedere morgen op. Een goede temperatuur van een matras zorgt ervoor dat je niet gaat zweten tijdens de nacht. Een matras 90×190 geeft je ook de gewenste ondersteuning, hierdoor heb je geen last van je rug of andere pijnlijke spieren. Comfort om lekker te slapen, en het matras is natuurlijk duurzaam zodat het lang meegaat. 

Uitgerust

Matras past zich aan je lichaam aan

Wanneer je een matras 90×190 koopt kun je deze geheel naar eigen wens samenstellen, kies de goede kern en de toplaag zodat het matras zich helemaal naar je lichaam aanpast. De materialen en stoffen die worden gebruikt zijn afkomstig van een zeer betrouwbare stoffenleverancier uit België. De hoezen zijn met de hand vervaardigd, eenvoudig te wassen in de wasmachine. Op deze manier heb je altijd een heerlijk fris en schoon bed om op te slapen.  

Duurzaam

Welke ondergrond voor je matras? 

Een matras 90×190 kun je gebruiken op diverse ondergronden, wil je een stevige ondergrond dan biedt een vlakke ondergrond zoals plaatmateriaal uitkomst. De matrassen van perfecthomeshop.eu kun je ook op de grond neerleggen, hiervoor is een speciale laag aangebracht aan de onderkant. Met een boxspring zorg je ervoor dat de druk geabsorbeerd wordt. Bij een lattenbodem dien je er wel op te letten dat de onderlinge afstand van de latten niet meer bedraagt dan acht centimeter. Is de afstand groter dan is de kans aanwezig dat je het matras door de openingen duwt.