juni 23, 2024

DC Event

dcevent.nl

Betonlook in de badkamer

Is het tijd voor een nieuwe uitstraling in je badkamer? Dan is dit hét moment om de beton look te overwegen. Beton in de badkamer is namelijk de nieuwe trend die overal te vinden is voor badkamers. Het is een moderne, stoere en stijlvolle look die je makkelijk kan veranderen door het aanpassen van de accessoires.

De badkamer is een goede plek voor de beton look, het is makkelijk schoon te houden en slijt haast niet. Beton storten is een zware en kostbare klus. Gelukkig zijn er andere manieren om het beton terug te laten komen in je badkamer. Zo kan je een beton cire badmeubel plaatsen.

Beton cire

Een snelle en gemakkelijke manier om je badkamer de beton look te geven is door het gebruikt van beton cire. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in natte ruimtes. Zo is dit ook perfect voor een beton cire badmeubel. Het blad van je wastafel is de perfecte optie voor de beton look. Op een houten blad of tegels kan het beton cire aangebracht worden. Nadat het betonstuc is opgedroogd en er een coating is toegevoegd is het mengsel waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Op het egale oppervlak kunnen schimmels en vuil zich lastig nestelen. Zo blijft het blad hygiënisch.

Combineer beton met warme accessoires.

Beton kan een erg warme en knusse uitstraling geven. Mocht je toch bang zijn dat het een te kille sfeer wordt dan kan je altijd nog de ruimte aankleden met warme elementen. In de badkamer is hout een goede combinatie met het beton cire badmeubel. Natuurlijke materialen geven een frisse en warme uitstraling aan je badkamer. Hout was heel lang een soort “taboe” voor badkamers omdat het vochtige ruimtes zijn. Daarom is het van belang om op te letten dat het hout tegen veel vocht en water kan. Bamboo is hier een perfect voorbeeld van.