juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Een logo laten designen door een professional

Een logo is belangrijk voor een bedrijf. Het dient uit te stralen waar je onderneming voor staat en een goede herkenbaarheid is tevens belangrijk. Een goed logo laten designen door een professional is dan ook altijd een verstandige keuze.


Een goed logo hoeft niet de hoofdprijs te kosten

Zeker als startende ondernemer heb je niet altijd overal een even groot budget voor. Dan kun je ervoor kiezen te besparen op het ontwerpen van je bedrijfslogo maar het is slimmer dat niet te doen. Een goed logo laten maken door een professioneel bedrijf loont altijd de moeite. Het ziet er niet alleen professioneler uit dan wanneer je het zelf maakt maar het sluit ook naadloos aan bij je onderneming.


Logo en huisstijl laten ontwerpen

Als je een logo laat ontwerpen door VrijdagOnline wordt dit altijd door een professional gedaan. Ze hanteren er vaste pakketten voor met verschillende prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het laten ontwerpen van alleen een logo maar tegen een meerprijs wordt ook meteen de hele huisstijl voor je onderneming gemaakt. De prijzen en mogelijkheden vind je terug op de website van het bedrijf.


Keuze uit drie concepten

Een logo dient uiteraard wel aan al je wensen te voldoen. Daarom worden er eerst drie conceptversies gemaakt van het logo waaruit jij kunt kiezen als klant. Mochten er correcties nodig zijn dan worden deze gedaan voor je. Als het logo goed is kan dit definitief gemaakt worden. Jij wordt zelf de eigenaar van het logo en krijgt de bronbestanden opgestuurd zodat je deze kunt gebruiken voor wat jij zelf wilt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen het logo te gebruiken om te laten drukken op relatiegeschenken maar ook op producten die je zelf gebruikt of waar je reclame mee maakt.