juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Butaan gasflessen

butaan gasflessen

Op zoek naar butaan gasflessen? Dan kan je het beste terecht bij Nefco. Nefco is namelijk een van de bekendste groothandelaars van veel verschillende soorten gassen. Zo bestaat dit bedrijf al zeer zeker een tijdje, en heeft het veel ervaring opgedaan in deze tijd. Ook heeft het bedrijf veel tevreden klanten mogen helpen en heeft het op veel plaatsen een hoge beoordeling gekregen van deze klanten. Hierdoor weet je 100% zeker dat het bedrijf betrouwbaar is, en het altijd de beste producten zoals butaan gasflessen zou leveren.

butaan gasflessen

Groot aanbod van veel verschillende soorten gassen

Hierboven staat beschreven dat Nefco veel verschillende soorten gassen aanbiedt, maar wat is nou eigenlijk veel verschillende soorten? Zijn dat er 1? 2? 100? Gelukkig is hier eenvoudig antwoord op te geven. Zo verkoopt Nefco alleen maar de benodigde en belangrijkste gassen voor bedrijven zoals tankstations, raffinaderijen en eindgebruikers. Hier een lijst van de gassen die Nefco aanbiedt binnen hun bedrijf:

  • LPG
  • Propaan
  • Butaan
  • BK
  • OK

Zoals je kan zien verkoopt Nefco alleen maar grassoorten die in de tegenwoordige tijd veel wordt gebruikt. Hierdoor kan iedereen bij dit bedrijf terecht. Als je toch wat meer wilt zien van het bedrijf voordat je iets koopt, wordt er aangeraden om op de site van Nefco te kijken.