juni 19, 2024

DC Event

dcevent.nl

Notaris tot executeur benoemen

notaris tot executeur benoemen

Een notaris tot executeur benoemen is de beste stap die ik ooit heb gemaakt. Helemaal toen duidelijk werd dat mijn ouders een testament hadden gemaakt. Onze ouders zijn kort na elkaar overleden en het was aan ons, de kinderen om alles te regelen. Bij het uitzoeken van de diverse papieren die wij in hun woning tegenkwamen, vonden wij ook een testament. Dit was voor ons wel slikken, want hier hadden wij hun nog nooit over horen praten.

Via Lexperience  een notaris tot executeur benoemen

Aan ons was het de taak om aan de wil van onze ouders te voldoen. Om geen scheve gezichten te krijgen leek het mij verstandig om hier een professioneel bij te halen. Iemand die tot in details weet waarmee hij of zij bezig is. Deze hebben wij gevonden via Lexperience, een gespecialiseerd notariskantoor, waar de deskundigheid op de eerste plaats staat. 

Het heeft mij wel aan het denken gezet en nadat alles was geregeld, ben ik met dit bedrijf rond de tafel gaan zitten om een eigen testament vast te leggen. Dit zal makkelijker zijn voor mijn nabestaanden wanneer ik ben overleden. Je kan het maar beter vast hebben liggen.