juni 23, 2024

DC Event

dcevent.nl

Een Cube e bike maakt het leven makkelijker!

We zijn inmiddels wel overtuigd van de kwaliteiten en voordelen van een goede elektrische fiets, ook wel e bike genoemd. Een e bike maakt dat je met veel minder inspanning meer resultaat bereikt. Je komt sneller vooruit en wordt minder moe. Dat is wel duidelijk. Het werd dus tijd voor iets nieuws. Want er zijn altijd nog wensen die vervuld kunnen worden. En daar is de Cube e bike een goed voorbeeld van. De Cube e bike is er in verschillende varianten, van hippe fietsen met extra brede banden tot fietsen met een extra lage instap. Maar er is nog een variant: de Cube e bike bakfiets. Ja, je leest het goed een bakfiets die voorzien is van een accu en een motor. Als dat je leven niet veel gemakkelijker maakt, dan weet ik het ook niet meer.

De Cube e bike bakfiets is een uitkomst

Vooral in de steden zie je dagelijks vaders en moeders hun kroost naar de kinderopvang, school of de sportclub brengen in een bakfiets. Je ziet ze afstappen om een brug over te kunnen gaan en ploeteren om een heuveltje over te rijden. Met de Cube e bike bakfiets is dat niet meer nodig. Je zet je kinderen erin en je trapt zoals je op een gewone fiets zou trappen. Door de trapondersteuning gaat het allemaal net wat gemakkelijker. Voor je het weet ben je bij school, de kinderopvang of de sportclub.

Nog meer mogelijkheden met een bakfiets

Ook weer vooral in de steden zie je steeds meer fietskoeriers. De grote bezorgbedrijven maken daar steeds meer gebruik van. Dat heeft natuurlijk te maken met het milieu. Een fiets stoot geen uitlaatgassen uit en neemt ook nog eens minder ruimte in in het straatbeeld. Maar wat nu als jij pakketbezorger bent en je op een gewone bakfiets aan het werk moet? Dan ben je wel kapot na een dagje pakjes bezorgen. Door de kiezen voor, bijvoorbeeld, de Cube e bike bakfiets hou je aan het eind van je bezorgronde nog energie over!

Kies een elektrische fiets met een middenmotor

Je ziet vaak mensen met een elektrische fiets met dan de motor aan de achterkant van de fiets. Dat is niet ideaal voor de balans. Door te kiezen voor een fiets met een motor in het midden, heb je een evenwichtige fiets die niet topzwaar is. Deze is dus gemakkelijker te hanteren en dus veiliger. Je kunt deze fietsen gemakkelijker stallen en weer pakken.