juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Wat zijn de voordelen van het huren van een Photobooth?

Het plannen van een feest is stressvol genoeg. Wat visuele herinneringen betreft, huren mensen meestal een professionele fotograaf om alles aan te pakken. Hoewel dit natuurlijk een essentieel onderdeel is van een succesvol feest, zou het niet alles moeten zijn wat er is. JVDP maken een comeback, en om een goede reden! Hier de voordelen van het huren van een photobooth.

1. Een trouw photobooth is het ultieme gastenboek

Zeg vaarwel tegen het vervelende moment waarop je gasten het gastenboek mogen ondertekenen! Als je kiest voor het huren van een photobooth voor jou bruiloft, ontvang je een verzameling van alle foto’s die zij maken. Telkens wanneer een gast een foto maakt, bewaart deze een kopie voor zichzelf en voegt deze toe aan jouw gastenboek. Wat is er mooier dan een gastenboek bij te houden met alle leuke en gekke momenten.

2. Vintage Charme toegevoegd

De photobooth behoud toch zijn vintage aantrekkingskracht. Fotocabines zijn er sinds de tijd van onze grootouders om sfeerbeelden vast te leggen. Daarom onthoudt iedereen ze met veel liefde. Er gaat niets boven het vasthouden van een echte foto in je hand, vooral als je het even geleden hebt gedaan. De populariteit van moderne polaroidcamera’s is een ander voorspelbaar effect van deze herontdekte vreugde.

3. Mensen kunnen ontspannen en spontaan zijn

Niet alle mensen zijn normaal voor de camera. Sommigen van hen zien er in de werkelijkheid veel beter uit dan ze op foto’s lijken. Dat komt omdat ze wat tijd nodig hebben om te ontspannen en zich natuurlijk te gedragen voor de camera, en de aanwezigheid van iemand die ze niet kennen (de fotograaf) belemmert het. Dit is waar een fotohokje komt kijken. Omdat ze zich minder vaak onder toezicht voelen, kunnen mensen meer ontspannen zijn voor de foto. Omdat de opstelling van de fotocabine iedereen aanmoedigt om buiten zijn comfortzone te stappen, draagt ​​dit ook bij aan een een veel betere houding en meer vreugde.

4. Leuk voor de kinderen

Kinderen worden ook aangetrokken door een photobooth en ze zullen er vaak veel tijd aan besteden. Vooral op een bruiloft zou dit een enorme opluchting voor de ouders kunnen zijn. Het is een leuke manier om de kinderen bezig te houden zonder een aparte ruimte voor hen te reserveren.

5. Perfecte trouwbedankjes voor jouw gasten

Het feit dat elke gast zijn of haar foto kan maken, betekent dat er geen andere gunsten nodig zijn. De frames van de foto’s van een photobooth zijn meestal aangepast. Dit betekent dat namen, de datum en enkele andere bruiloft gerelateerde elementen in de foto zijn opgenomen, waardoor dit het perfecte souvenir is.