juni 21, 2024

DC Event

dcevent.nl

Gezichtscrème biologisch versus een synthetische gezichtscrème 

gezichtscreme biologisch

Een gezichtscrème biologisch  is veel veiliger voor het gezicht dan een gezichtscrème waar allemaal toegevoegde producten in zitten. Een natuurlijke gezichtscrème bevat geen parabenen.

De producten in de crème zullen langzaam in het bloed terecht komen na het aanbrengen op de huid. Vervolgens krijgen ze invloed op de processen van het lichaam. Dit betekent dus dat je goede of slechte effecten kunt krijgen. Heb je hem al door? Slechte producten betekenen dus slechte effecten en goede producten betekenen dus goede effecten. 

Kortom, een goede biologische gezichtscrème zorgt ervoor dat de lichaamsprocessen goed zullen verlopen en zal geen nare effecten veroorzaken.

gezichtscreme biologisch

De verschillende producten in huidcrèmes

De effecten die de gezichtscrème veroorzaakt, worden dus gestuurd door de producten die in de crème zijn verwerkt. Nu kun je merken dat er hele andere producten worden gebruikt in een natuurlijke gezichtscrème en een gezichtscrème met toegevoegde producten. De ingrediënten van een synthetische crème worden in een laboratorium gemaakt en kunnen daarom enorm schadelijk voor de huid zijn. Uiteindelijk hebben ze ook nadelen voor het hele lichaam. 

Eén natuurlijke gezichtscrème bevat alles behalve deze producten en zijn hierdoor niet schadelijk voor het lichaam. We kunnen de producten die in de natuurlijke crème zitten juist goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de vitamines, de fruitzuren en nog veel meer producten waar ons lichaam juist van profiteert.